Un telefon de 3800 de lei, furat dintr-un bar din Câmpeni. Poliția a identificat autorul

Poliţiştii din Cîmpeni au identificat, cu operativitate, persoana bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil în valoare de 3.800 de lei. Telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitului. 

La data de 13 noiembrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Oraşului Cîmpeni, l-au identificat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Lupşa, care este bănuit de comiterea unui furt.

Se pare că, în seara zilei de 12 noiembrie 2017, tânărul, în timp ce se afla într-un local public din Cîmpeni, a profitat de neatenţia unui client al localului şi i-a sustras un telefon mobil în valoare 3.800 lei.

Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar pe numele bănuitului a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Post-ul Un telefon de 3800 de lei, furat dintr-un bar din Câmpeni. Poliția a identificat autorul apare prima dată în ProAlba.

ProAlba

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More