UPDATE: Furtuna de la Cluj s-a mutat la Bistrița. Află pagubele produse

În urma cu câteva momente a început furtuna în Bistrița. Pompierii au fost chemați la unitate din timpul liber pentru a ajunge la intervenții.Mai multe gospodării au fost afectate, iar în mai multe zone din Năsăud nu există curent electric.

UPDATE:

Un acoperiș din Beclean a fost smuls în zona spitalului, un copac a căzut peste o persoană ce se afla în Parcul Municipal.Totodată a izbucnit și un incendiu în Beclean, datorită descărcărilor electrice.

O persoană este în stare inonștientă după ce un copac a căzut peste aceasta, iar o altă persoană din satul Breaza s-a ales cu fracturi.

UPDATE:

Pe DN 17 C traficul a fost blocat din cauza copacilor căzuți, iar un scuter a fost lovit de o mașină datorită condițiilor meteo.

 

Știre în curs de actualizare…

 

Post-ul UPDATE: Furtuna de la Cluj s-a mutat la Bistrița. Află pagubele produse apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More