Update. PERCHEZIȚII la o mare fabrică de mezeluri! Fratele patronului este soțul unei celebre VEDETE din România

Update. PERCHEZIȚII la o mare fabrică de mezeluri! Fratele patronului este soțul unei celebre VEDETE din România

La această oră, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 6 percheziţii domiciliare, în județele Argeş, Olt și Dolj, la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Din primele informații, aflăm că perchezițiile se desfășoară la fabrica de mezeluri Iulius Spak, din Valea Mare, în județul Olt, la un director regional al firmei, din Pitești, un angajat din Bogați și de asemenea mai sunt două percheziții în Slatina și una în Craiova.

Perchezițiile se desfășoară la fabrica de mezeluri Iulius Spak, condusă de fratele lui Traian Spak (foto), soțul vedetei Andreea Antonescu. Vă reamintim că, în anul 2011, tatăl celor doi, marele om de afaceri Constantin Spak si-a pus capăt zilelor la vârsta de 58 de ani, iar acest gest necugetat ar fi fost făcut din cauza unor datorii acumulate la bănci. La vremea aceea, cântăreața era însărcinată în 8 luni.

”La data de 7 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 6 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Olt și Dolj.
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
Din cercetări a reieșit că, în perioada august – noiembrie 2017, administratorii unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis în tot sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate.
Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.
La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa foto: Internet

Publicat la Wed, 07 Feb 2018 07:44:38 +0000

Actualitate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More