Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Urmarire cu focuri de arma. Soferul a reusit sa scape

sursa

Poliţiştii dâmboviţeni au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă seara, pentru a opri un şofer care nu a oprit la semnalul executat de aceştia, trei gloanţe nimerind autoturismul, însă conductorul auto nu a fost prins, informează IPJ Dâmboviţa, scrie Antena3.ro.

Potrivit sursei citate, nimeni nu a fost rănit. 

''Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au urmărit în trafic conducătorul unui autoturism care nu a oprit la semnalul executat de aceştia. Pentru oprirea autovehiculului, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, au executat 5 focuri de armă asupra maşinii, dintre care 3 au lovit auto. Nu au rezultat victime. Autorul a fost identificat şi este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere'', a precizat IPJ Dâmboviţa. 

Conform sursei citate, două focuri au fost executate de avertisment, în plan vertical, iar celelalte spre maşină. Urmărirea a avut loc din Târgovişte spre Râncaciov. La un moment dat şoferul a oprit maşina, dar a fugit şi este căutat acum de poliţişti. 

''Poliţiştii pot să facă uz de armă asupra conducătorilor care nu opresc la semnal şi despre care există indicii temeinice că au săvârşit o infracţiune sau este iminentă săvârşirea uneia. De obicei, o persoană care are o urgenţă opreşte şi spune ce urgenţă are. Poliţiştilor li s-a părut în neregulă că şoferul nu a oprit. Urmărirea a început din Târgovişte şi s-a terminat în Râncaciov. Şoferul a oprit, probabil s-a speriat şi a fugit. Este identificat şi este căutat. Nu are permis de conducere'', a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Ana Maria Liţă. 

Din primele date, şoferul era singur în maşină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More