Urmărit internațional, prins de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș

Urmărit internațional, prins de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș

Urmărit internațional, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi, a fost prins și băgat în arest în vederea extrădării.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au depistat pe Calotă-Drăghici Constantin -Cosmin, de 28 de ani, din oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare.

Faţă de bărbat, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a emis un mandat de arestare în vederea extrădării, pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Argeș.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Publicat la Fri, 02 Feb 2018 14:27:57 +0000

Actualitate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More