UTA și-a început „săptămâna jocurilor de verificare” învingând Unirea Sântana pe final cu 4-3

UTA și-a început „săptămâna jocurilor de verificare” învingând Unirea Sântana pe final cu 4-3

SPORTURI

Unirea Sîntana – UTA 3 – 4 (1 – 2)

UTA a început marți, la Sîntana, săptămâna cu patru jocuri de verificare.

UTA I: Barna – D. Lazăr, Sabău, Opriș, Prună – Isac, Jorza – Sorato, Toma, A. Iuga – Faur. Antrenor: Cristi Todea.
Unirea: Csurka – Paven, Bodea, Peia, Istin – Mateiu, Avrămuțiu – Marc, Martin, Josan – Capătă

În chiar minutul 6, UTA a primit gol pe terenul echipei clasate pe locul patru a fotbalului din județul nostru, a fost o lovitură liberă de pe dreapta executată de Martin, Capătă jucător crescut la clubul din Calea Aurel Vlaicu a marcat dintr-o învălmășală din careul utist: 1-0. Și în meciul cu timișorenii de la Ripenia UTA a primit destul de repede gol spre nemulțumirea suporterilor care au reacționat. UTA a restabilit egalitata tot în urma unei faze fixe,Prună a executat la colțul scurt o lovitură liberă obținută de italianul Sorato la amrginea careului: 1-1, în minutul 38. La scurt timp arădenii au trecut în avantaj după un contraatac, Lazăr a centrat de pe dreapta iar A. Iuga a trimis cu latul de la 13 metri pe colțul lung, bară gol: 1-2, era minutul 42, acesta avea să fie și scorul cu care echipele au intrat la vestiare.
Din minutul 46 la Unirea au evoluat Prică, Ginghină și Tembo
La zece minute de la reluare, UTA își mărește avantajul, Prună a centrat de pe stânga iar Faur a relungit cu capul și Toma a înscris din 3 metri cu poarta goală 1 – 3. Cu câteva zeci de secunde înainte Capătă putea restabilii egalarea dar a reluat puțin peste o centrare a lui Istin Migricel. Din minutul 70 la UTA au intrat Lezeu și Curta în locul lui Iuga și Jorza. Din același minut la Unirea au mai evoluat Politic pe parcurs au mai intrat Neag, Ghiță și portarul Matiș.
În minutul 76 Capătă a marcat puternic cu latul din centrul careului pe lângă Bodea care i-a luat locul lui Barna, 2 – 3. Rolurile s-au inversat în minutul 85, Capătă a centrat perfect, iar Prică a reluat în plasă 3 – 3.
Finalul a fost unul cu ocazii la o poartă și alta, mai întîi gazdele au trecut pe lângă gol. Victoria arădenilor a fost adusă de căpitanul Prună (foto), după o cursă solitară a reluat mingea în plasă cu un șut din unghi 3 – 4.

Miercuri, la ora 12:00, pe arena din Sînnicolau Mic, UTA e gazdă pentru Șoimii Lipova (locația s-ar putea schimba în caz de condiții meteo nefavorabile și va fi anunțată), iar joi, tot la ora 12:00, Cristi Todea și băieții săi întâlnesc Crișul Chișineu Criș, liderul Ligii a IV-a arădene, pe terenul acesteia din urmă. Ultimul joc al săptămânii se dispută sâmbătă, la Reșița, în compania divizionarei C pe care o pregătește Daniel Oprița.

Cosmin Gherman,7 februarie 2018 9:36

Publicat la Wed, 07 Feb 2018 07:36:29 +0000

Front 6

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More