Vânător ucis de urs la o vânătoare, în Argeș. Bărbatul a încercat să scape cu fuga, dar animalul l-a prins și l-a sfâșiat

Vânător ucis de urs la o vânătoare organizată în județul Argeș. Bărbatul era vânător profesionist și a fost rănit mortal de animalul sălbatic.

Vânătorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vlădești, județul Argeș, iar alături de el se mai aflau alţi trei vânători. Vânătorul s-a îndepărtat de ceilalți, hotărându-se să verifice de unul singur o altă zonă din pădure, moment în care a fost atacat de un urs, pe o potecă.

Nu este clar dacă vânătorul ucis de urs a tras primul în animal și l-a rănit, sau a tras ca să se apere, informațiile fiind contradictorii în acest caz, însă ceilalți trei vânători l-au găsit, au sunat la 112, dar a fost prea târziu pentru vânător.

Bărbatul a pierdut foarte mult sânge, ursul rănindu-l fatal, și a murit până la sosirea echipajului medical. S-a constatat că animalul l-a prins pe bărbat de picior şi i-a provocat leziuni grave, sfâşiindu-i artera femurală, fapt ce a dus la pierderi masive de sânge.

Medicii legişti vor stabili, în urma necropsiei, cauza exactă a morţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More