Vazand cat de usor este doborat Boureanu, iubita lui vrea sa se casatoreasca pana nu e prea tarziu

Scandalul în care este implicat, acum, Cristian Boureanu pare să fi împărțit lumea showbiz-ului în două. Unii susțin că fostul politician a fost, de fapt, victima unui abuz și a unor provocări nejustificate din partea polițistului care l-a făcut K.O., alții susțin că Boureanu a primit ce a meritat. Iar dacă părerile variază, poziția Laurăi Dincă este una… clară.

Arestat, cu ochiul învineâțit, purtat în cătușe de la arest la Parchet, Cristian Boureanu pare să fie, acum, subiectul care suscită cele mai multe controverse. Cu toate acestea și, am spune noi, în ciuda faptului că în seara în care a fost bătut și arestat de Poliție nu i-a adresat Laurei cuvinter prea ”elegante”, frumoasa iubită a lui Cristi Boureanu a trecut peste incident. Ba chiar mai mult, pare-se, este trup și suflet alături de fostul politician. Mai exact, surse din showbiz ne-au dezvăluit că Laura a luat o decizie cât se poate de importantă cu privire la viitorul ei alături de Boureanu.

boureanu

Adică, pare-se, vrea să se căsătorească cu fostul politician imediat cum problemele lui legale vor dispărea, dovedindu-i în acest fel că îl iubește enorm și că îl susține indiferent de situație.
În seara zilei de 8 iunie Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prin mâna în portiera mașinii unui polițist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar. Fostul deputat se află în arest pentru 30 de zile şi riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Între timp însă, polițistul care l-a pocnit atât de tare pe Cristian Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare și, în plus, are deschis și un dosar penal pentru faptele sale.

The post Vazand cat de usor este doborat Boureanu, iubita lui vrea sa se casatoreasca pana nu e prea tarziu appeared first on Steagul roşu.

Steagul roşu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More