Știri județul AlbaȘtiri județul Timiș

VIDEO: ACCIDENT filmat LIVE pe Facebook. Tragedie soldată cu moartea unei fetițe și a unui tânăr. Șoferul gonea cu 180 km/h

 

O fetiță în vârstă de nouă ani și un bărbat, care mergea cu 180 de km pe oră și era în direct pe Facebook, au murit, vineri noapte, în urma unui accident petrecut pe drumul care leagă Timișoara de Moravița, în județul Timiș, în care au fost implicate două mașini și un tractor. Alte patru persoane au fost rănite.

Accidentul rutier a avut loc vineri noaptea, între localitățile Jebel și Voiteg, pe drumul național 59, care leagă Timișoara de Moravița, în județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, șoferul unui autoturism, care venea dinspre Timișoara, a lovit din spate un tractor și a ricoșat într-o mașină care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

În urma impactului puternic, șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost proiectat prin parbriz peste zece metri, potrivit Mediafax.

Cu doar trei secunde înainte de accident, șoferul mașinii care a lovit din spate tractorul a intrat în direct pe Facebook, fiind filmat și bordul autoturismului, iar vitezometrul arăta peste 180 km/h.

La locul producerii acidentului au intervenit cinci ambulanțe și mai multe echipaje de poliție și pompieri. În cauză, polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, pe drumul care leagă Timișoara de vama Moravița, peste două ore.