Treding & Top Stories

Accident în Oradea, surprins LIVE de o cameră de bord

sursa

„O femeie de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre B-dul Dacia înspre Borș, pe banda întâi, a efectuat un viraj ușor la dreapta, a pătruns pe acostamentul acoperit cu zăpadă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat înspre stânga, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară, condusă pe banda a doua, în aceeași direcție, de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înspre dreapta, lovind cu partea stânga față un stâlp metalic de electricitate, de pe acostament, iar apoi s-a răsturnat pe platforma liniilor de tramvai”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Din fericire, șoferul autoutilitare a reușit să se redreseze și să evite intrarea pe contrasens unde ar fi putut intra în coliziune și cu alte autovehicule.

În urma accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean șoferița autoturismului BMW și un pasager în vârstă de 29 de ani.

Un accident petrecut luni dimineața pe Șoseaua Borșului s-a soldat cu rănirea a două persoane.

UPDATE! Ambele autovehicule circulau spre vama Borș în momentul producerii coliziunii.

„O femeie de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre B-dul Dacia înspre Borș, pe banda…