VIDEO – Bătaie în trafic la Sibiu. Biclist agresat de șoferul unui autocar Dacos din Vâlcea

Un biciclist a fost bruscat verbal și agresat fizic de către un șofer al unui autocar ce aparține firmei Dacos din Rm. Vâlcea. Ciclistul susține că autocarul a circulat pe pista de biciclete, iar șoferul i-a reproșat acestuia că a dat cu pumnul în autocar și a speriat pasagerii.

Imagini desprinse parcă dintr-un film au putut fi văzute miercuri la Sibiu. Un biciclist susține că autocarul firmei Dacos s-a urcat pe pista de biciclete și a fost nevoit să frâneze brusc din această cauză. Ciclistul povestește că s-a dus în paralel cu șoferul și i-a făcut semn acestuia că circulă pe pistă. Șoferul l-a ignorat și atunci ciclistul a dat cu palma în ușă și i-a mai făcut odată semn celui care era la volan, că circulă pe pista dedicată celor ce merg cu bicicletele.
’’Azi in sibiu. Ce merită ăsta? Nu eram cu mobra sau cu masina de data asta, tocmai ca să evit aglomerația, pt că aveam treabă in Turnișor, când m-am intors spre Ștrand, pe Alba Iulia, in zona podului imediat după MyMoto, inainte de Lidl s-a urcat peste pista de bicicliști fiind aglomerație, eu fiind in paralel cu el adevarat ca mai in spate, dar am fost nevoit să opresc și să ma sprijin de autocar să nu mă urc pe trotuar, ii fac semn la șofer, dar nimic, ajung aproape de el în față, și pleznesc o palma pe ușă și ii fac semn să se uite in oglinzi, el a inceput să claxoneze, rămânând in trafic’’, a povestit tânărul pe contul său de Facebook.

Șoferul autocarului l-a înjurat și agresat fizic pe biciclist pentru că acesta din urmă a lovit cu palma ușa autocarului, după ce în prealabil ciclistul l-a atenționat că circulă pe pista pentru biciclete

Agresat pe Maramureșului
Povestea nu se termină însă aici. Șoferul l-a prins din urmă în trafic pe ciclist, iar pe strada Maramureșului i-a tăiat calea intenționat, iar apoi s-a dat jos din autocar și l-a agresat și fizic și verbal. ’’Pe Maramureșului, apoi m-a ajuns din urmă și de data asta intentionat mi-a taiat fața să mă bage peste bordură, a oprit ca să facă scandal! Și a urmat asta, m-a luat de gât in stația de autobuz si m-a facut in toate felurile, m-a prins de bluză si tragea de mine să imi arate ce i-am făcut la Autocar! Dacă nu interveneau câțiva pietoni nu știu ce făcea zmeul de Vâlcea! Sunt pe cale să-i fac reclamație la Dacos și in cele din urmă la poliție! Am greșit că l-am atenționat că m-a pus in pericol? E normal sa blocheze traficul să facă scandal? Când se civilizează și românii?’’, a mai povestit biciclistul.

Biciclistul susține că șoferul cu autocarul VL- 48 – KKK i-a tăiat apoi intenționat calea pe Maramureșului

Salvat de un șofer din trafic
Tot scandalul a fost curmat de intervenția unui tânăr aflat în stația de autobuz, care s-a interpus între șofer și biciclist. Chiar și așa șoferul a continuat să fie recalcitrant și să înjure. Un alt șofer aflat în trafic, a oprit mașina și s-a dat jos intervenind într-un mod destul de agresiv dar eficient, pentru aplanarea conflictului.

ATENȚIE – IMAGINI CU LIMBAJ INDECENT

Urmăriți imaginile mai sus cu toată pățania din trafic pe strada Maramureșului. sursa video&Foto: C.M. – Facebook

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More