VIDEO FOTO A lovit o mașină parcată și a fugit rapid din zonă. Reacția șoferiței vinovată

O șoferiță ce a încercat să parcheze între două mașini pe Infanteriștilor și-a forțat norocul și a lovit unul dintre autoturisme. A plecat apoi rapid de la fața locului, iar când s-a văzut filmată și postată pe internet a venit cu o explicație.

O femeie din Sibiu a lovit o mașină parcată pe Aleea Infanteriștilor în timp ce se chinuia să parcheze. A dat cu spatele, a lovit una din mașinile parcate și apoi a plecat în grabă. După câteva ore pe grupul de Facebook – Info Trafic Jud. Sibiu au apărut însă imagini video cu tot incidentul și internauții au început să distribuie imaginile. Șoferița ce a lovit mașina susține însă că a lovit autoturismul foarte ușor și că mașina respectivă era avariată de mai mult timp. ’’Eu am atins puțin bara când încercam să parchez și am plecat așa repede ca să nu blochez traficul. Eu îmi asum ceea ce fac…’’, a comentat aceasta, spunând și că mașina vecinului este lovită de mai de mult. Rămâne însă în mintea tuturor o întrebare. Dacă un alt șofer nu ar fi filmat incidentul, șoferița cu pricina și-ar mai fi asumat vina?

Urmăriți imaginile mai sus. Sursa imagini: Info Trafic Jud. Sibiu.

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More