VIDEO FOTO Gheață și polei pe DN14 și DJ106C Sibiu – Cisnădie. Accident pe Drumul Hoților și zăpadă mare la Bâlea

Dacă ieșiți cu mașina în trafic și aveți de gând să părăsiți Sibiu, ar fi bine să aveți autoturismul echipat corespunzător. Pe mai multe drumuri este zăpadă și polei.

Poliţiştii îi avertizează pe şoferi să ruleze cu multă atenţie, să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă şi să nu bruscheze comenzile maşinii.
PE DN14, pe DJ106C Sibiu – Cisnădie, dar și pe Drumul Hoților (Calea Șurii Mici), se circulă în condiții de iarnă. Pe DN14 este chiar și polei. Din păcate incidentele în trafic nu au întârziat să apară. Pe drumul Hoților a avut loc și un accident.Polițiștii rutieri sibieni recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). sursă foto: Info Trafic Jud. Sibiu.
Ninge deja de câteva zile la Bâlea Lac, iar suprafața lacului de la peste 2.000 de metri altitudine, începe să înghețe.

Urmăriți mai sus imagini în direct de la Bâlea Lac.

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More