VIDEO LIVE – Accident groaznic în județul Constanța. Trei morți și zece răniți e bilanțul

Trei persoane au decedat, iar alte zece au fost rănite în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc joi după anmiază în județul Constanța. Autoritățile au activat planul roșu.

Un accident rutier în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism a avut loc joi în judeţul Constanţa, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie, anunță NEWS. Trei persoane au murit, iar alte zece au fost rănite, una dintre acestea fiind în comă, potrivit datelor furnizate de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Rănitul aflat în comă, un bărbat de 30 de ani, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Constanţa.
Zece persoane au fost rănite şi transportate la două spitale în urma accidentului produs în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism. La această oră, Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.
Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), zece persoane au fost rănite în urma accidentului şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa şi la Spitalul Medgidia.
Unul dintre răniţi – un bărbat în vârstă de 30 de ani, care se afla în autoturismul implicat în accident – este în comă, fiind preluat de un elicopter SMURD şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Constanţa.
Alţi trei pacienţi, de „cod verde”, au fost transportaţi cu autospeciala pentru victime multiple la Centrul de Primiri Urgenţe Medgidia, iar ceilalţi nouă răniţi, urgenţe „cod galben”, au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD şi cele ale SAJ Constanţa la UPU Constanţa.

3 oameni au murit într-un accident grav -> goo.gl/7mV3EEPlanul Roșu de Intervenție -> goo.gl/7mV3EEUn autobuz și un autoturism facute zob -> goo.gl/7mV3EE

CITATE CELEBRE 发布于 2017年9月28日

În autoturismul implicat în accident se aflau patru persoane, iar în autobuz erau nouă persoane.
Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.
Potrivit autorităţilor, începând cu ora 14.54 a fost dezactivat plan roşu de intervenţie.
Conform Poliţiei, accidentul a avut loc după ce autoturismul, care circula pe strada Silozului din Medgidia, a intrat în coliziune cu autobuzul care circula dinspre Constanţa spre Cernavodă, la intersecţia cu DN 22 C.
Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN22C, pe ambele sensuri de mers, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei.

Source

Ora de Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More