VIDEO Tânărul care a luat un poliţist pe capotă este căutat şi în spitalele din Galaţi, Brăila şi Vrancea

Bărbatul de 27 de ani, care a lovit cu maşina un poliţist din echipa de intervenţie care îl oprise pentru că circula fără permis, este în continuare căutat de poliţişti, verificările fiind extinse şi în spitalele din Galaţi, Brăila şi Vrancea, pentru că, potrivit anchetatorilor, este posibil ca tânărul să fie rănit.

Poliţiştii au indicii în privinţa identităţii sale, pentru că tânărul mai fusese oprit în trafic şi în urmă cu o săptămână, când de asemenea au constatat că se afla la volanul maşinii deşi nu deţinea permis de conducere. Anchetatorii pot stabili identitatea bărbatului şi cu ajutorul probelor biologice de la expertiza criminalistică a autoturismului abandonat.

E foarte probabil ca poliţiştii să emită un mandat de arestare în lipsă, bărbatul de 27 de ani fiind acuzat de ultraj şi tentativă la omor.

Poliţistul în vârstă de 48 de ani a fost diagnosticat de medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf Apostol Andrei” cu o contuzie prerotuliană genunchi stâng fără leziuni osteoarticulare şi va avea nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale la domiciliu.

 

PresaGalați.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More