Vivitek QUMI Q3 Plus: un proiector pentru business-uri în mişcare [REVIEW] (Business)

Din când în când ajung în redacţia Go4it nişte produse mai inedite, pe care doar un anumit tip de utilizatori le-ar putea căuta. Unul dintre acestea este Vivitek QUMI Q3 Plus, un proiector portabil care poate fi folosit foarte multe situaţii, atât timp cât acestea implică proiectarea de conţinut pe un perete sau ecran de proiecţie. Spre diferenţă de alte dispozitive de acest gen, Q3 Plus beneficiază şi de un acumulator intern şi de un sistem de operare propriu, pentru utilizarea sa fără un computer.

Construcţie, design

Proiectorul portabil de la Vivitek vine într-o carcasă de dimesniuni mici, modelul testat fiind încapsulat într-o carcasă albă cu accente gri. Se pare însă că există mai multe variante de culoare pe site-ul oficial, aspectul exterior fiind parcă o prioritate pentru companie. Având în vedere că spre diferenţă de alte proiectoare, acesta este realizat pentru a fi luat „la pachet”, este oarecum normal.

Pe partea din faţă a proiectorului găsim doar lentila prin care se face proiecţia, care este protejată de un capac glisant şi o grilă metalică, sub care este ascuns sistemul audio stereo cu două difuzoare. Ambele laterale constau în fante de aerisire protejate tot de grile metalice, una pentru absorbţia aerului şi cealaltă pentru evacuare. În cele din urmă, pe partea din spate avem toate port-urile de conectivitate precum mufa HDMI, port-ul AV jack (prin care poate fi introdus semnal composite sau poate fi scos sunet pe o sursă externă), două mufe USB, un cititor de carduri micro SD, o mufă pentru încărcare şi butonul power. În cutia produsului se regăsesc şi câteva accesorii utile precum o telecomandă, încărcătorul de priză şi un cablu HDMI.

QUMI Q3 Plus beneficiază şi de un picior de susţinere din plastic, care însă nu pare a fi foarte rezistent în timp. Acesta este realizat dintr-un plastic nu foarte rezistent, iar sistemul nu se blochează în nicio poziţie. Practic poţi avea proiectorul plat pe masă, sau proptit în acest picior din plastic. Odată aşezat pe suport, acesta pare să stea fără probleme, însă în timp acesta ar putea ceda cu uşurinţă.

Specificaţii tehnice

  • Nume: Vivitek QUMI Q3 Plus
  • Proiector: DLP, 1280 × 720 pixeli (poate afişa semnal Full HD), contrast 5000:1
  • Sursă Lumină: LED, 500 lumeni (30.000 ore de utilizare)
  • Audio: 2 x 2W
  • Stocare internă: 8 GB
  • Conectivitate: 2 x USB 2.0, HDMI, card reader, WiFi, Bluetooth
  • Acumulator: 8.000 mAh (2 ore de utilizare)
  • Dimensiuni: 176 x 103 x 28 mm
  • Greutate: 460 grame
  • Accesorii incluse: adaptor AC, telecomandă, cablu HDMI

(…)

Cuvinte cheie: vivitek, qumi, q3 plus, proiector, review

Articol original – Vivitek QUMI Q3 Plus: un proiector pentru business-uri în mişcare [REVIEW], de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More