Vodafone România lansează Supernet 4.5G, cu viteze de până la 800 Mbps (Internet)

Vodafone lansează Supernet 4.5G, prima reţea mobilă din România care oferă viteze în jurul valorii de 800Mbps, ce poate fi atinsă cu un smartphone lansat comercial.

La scurt timp după repoziţionarea de brand, care are la bază o abordare optimistă asupra felului în care tehnologia şi vieţile noastre vor evolua în viitor, anunţăm evoluţia Supernet 4.5G, o dovadă clară a angajamentului făcut de noul brand. Este modul nostru de a ne invita clienţii să se bucure împreună cu noi de viitor, cu ajutorul inovaţiilor tehnologice”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Capabilă să ofere viteze apropiate 5G folosind actuala infrastructură de comunicaţii LTE 4G, reţeaua Supernet 4.5G este compatibilă cu orice telefon 4G, însă pentru atingerea vitezelor de transfer promovate este necesară folosirea unui smartphone de ultimă generaţie, cum este Galaxy S8, care suportă modul de conectare 4x4x MIMO. Vodafone precizează că pentru a atinge 800 Mbps e nevoie şi de o actualizare firmware, în lipsa căruia vitezele sunt limitate la 500 Mbps.

Vodafone oferă accesul în reteaua 4.5G pentru toate abonamentele existente.

(…)

Cuvinte cheie: vodafone

Subiecte asemănătoare:
» Vodafone România renunţă la serviciul de plăţi M-Pesa
» Galaxy Note 8. Preţurile la care operatorii telecom din România oferă phablet-ul Samsung
» BlackBerry KEYone este disponibil la precomandă în România
» Nokia 3310, ediţia 2017, intră în oferta Vodafone România. Iată preţul la care poate fi achiziţionat
» Vodafone închide serviciul de pagere, după ce doar 1.000 de dispozitive au mai rămas active

Articol original – Vodafone România lansează Supernet 4.5G, cu viteze de până la 800 Mbps, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More