VOR STA ANI GREI LA PUŞCĂRIE – Trei români, condamnaţi pentru comiterea unei crime la comandă în Italia

VOR STA ANI GREI LA PUŞCĂRIE Trei tineri din judeţul Vaslui, acuzaţi că au comis o crimă la comandă în Italia, au fost condamnaţi la pedepse cu închisoare de la 6 la 9 ani. Bărbaţii din localitatea Perieni au omorât un tunisian pentru că nu îşi mai plătise chiria. Crima a fost comandată chiar de proprietarul casei în care locuiau.

Cei trei au fost acuzați de autoritățile italiene că anul trecut, împreună cu alte trei persoane (doi italieni și un alt român), condamnate la rândul lor, au fost autorii unei ”crime sângeroase, de violentă fără precedent” comisă asupra unui tunisian în vârstă de 34 de ani, în orașul Basilicago din Via Del Castello, după cum relatează presa din Italia, scrie România TV.

Cei șase fuseseră plătiți să ucidă de către proprietarul locuinței în care victima, Mahomed Habassi, locuia cu chirie. Proprietarul era furios că tunisianul nu-și mai plătise chiria de câteva luni.

În ciuda acestui lucru, refuza să părăsească locuința deoarece era puternic legat de amintirile pe care le avea aici cu soția sa, care murise în 2015. Rămas văduv, tunisianul își creștea singur băiețelul pe care-l avea cu răposata lui soție.

După un proces care a durat aproximativ un an, toți șase au fost condamnați la închisoare și la plata unor daune materiale de 70.000 de euro, ce vor fi dați pentru creșterea micuțului Andrea Samir, copilul rămas orfan în urma teribilei crime.

info

The post VOR STA ANI GREI LA PUŞCĂRIE – Trei români, condamnaţi pentru comiterea unei crime la comandă în Italia appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More