Vrei să fii mamă de băiat? Respectă câteva reguli simple

Un nou studiu realizat în cadrul Universității Northwestern, din Illinois, spune că, dacă vrei să fii mamă de băiat, trebuie să respecți câteva reguli.

Cercetarea a relevat faptul că femeile care sar peste masa principală a zilei, micul dejun, în perioada de concepție a copiilor, au șanse de doar 45% să nască băieți. Explicația este că lipsa glucozei din organsim afectează fetușii de sex masculin mai mult decât pe cei de sex feminin.

În plus, oamenii de știință au mai demonstrat că în zonele afectate de calamități au șanse mai mici să nască băieți.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 700.000 de femei din Statele Unite.

De la lume adunate…

De-a lungul timpului, în istorie, au circulat mai multe metode despre cum ai putea să influenţezi sexul copilului pe care vrei să-l concepi.

mamă de băiat

Iată câteva sfaturi dacă te gândești să concepi un băiat:

– Mănâncă alimente bogate în sodiu şi potasiu – incluzand carne, peşte, fructe, pâine albă şi alte produse rafinate, ceai, cafea şi băuturi acidulate.

– Spălături cu bicarbonat de sodium – poate ajuta daca înainte de contactul sexual, faci un duş la care dizolvi 5 grame de bicarbonat de sodiu în jumatate de litru de apă şi speli zona vaginală cu el.

– Orgasmul – secreţia alcalină eliberată în timpul orgasmului femeii este favorabilă spermei partenerului. De aceea, atunci când femeia are orgasm în acelaşi timp cu bărbatul, cresc şansele să se conceapă un băiat.

– Poziţia sexuală – penetrarea adâncă vaginală sau poziţia clasică câinească poate ajuta ca sperma barbatului să nu fie distrusă de mediul acid din vagin şi să ajungă mai repede direct în zona cervicală unde mediul este mult mai alcalin.

– Momentul contactului sexual – abţinerea de la sex câteva zile înainte de momentul ideal pentru concepţie (ovulaţia) va creşte viteza şi forţa de penetrare a spermei la contactul sexual şi va creşte şi procentul de spermatozoizi care duc la concepţia unui băiat. Contactul sexual trebuie să fie cât mai aproape de ziua ovulaţiei femeii, poate chiar în aceeaşi zi.

Ce să faci dacă vrei să concepi o fată

– Mănâncă alimente bogate în calciu şi magneziu – incluzând lapte, ouă, iaurt, legume verzi, zahăr şi nuci.

– Spălături cu oţet – este nevoie de un duş cu concentraţie uşor acidă înainte de contactul sexual, aşa încât se poate adăuga o cantitate de 20 ml otet în jumătate de litru de apă pentru spălături vaginale înainte de a face sex pentru conceperea unui copil.

– Orgasmul – pentru a creşte şansele de a avea o fată, femeia nu trebuie să aiba orgasm chiar în zilele de ovulaţie. Acest lucru va duce la evitarea crearii mediului vaginal prea alcalin, ceea ce va favoriza şansa spermei de a procrea.

– Poziţia sexuală – penetrarea uşoară este indicată, prin poziţia misionarului sau poziţia faţă în faţă, când bărbatul penetreaza vaginul fiind deasupra femeii. Bărbatul va ejacula în timp ce se retrage din vagin, cât mai aproape de intrarea în el.

– Momentul contactului sexual – creşterea contactelor sexuale la începutul ciclului menstrual va creşte şansele conceperii unei fete. Nu se recomandă, ca în cazul conceperii unui băiat, abstinenţa sexuală, întrucât cantitatea diminuată de spermă rezultată contactelor sexuale zilnice duc la şanse crescute pentru a avea o fata. Sexul la orele după-amiezii este recomandat pentru că testosteronul bărbatului este mai scăzut la acest moment al zilei.

– Încălzirea testiculelor – caldura dată de duşurile fierbinţi sau de lenjerie intimă strâmtă contribuie la diminuarea cantităţii de spermă deci creşterea şanselor de a concepe fete la urmatoarele contacte sexuale.

– Contactul sexual când e luna plină – studiile au arătat faptul că a face sex atunci când este lună plină creşte foarte mult rata concepţiei de bebeluşi fete.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More