Week-end însângerat. Trei tineri au murit în accidente de circulație, alți patru grav răniți

Bilanț tragic pe șoselele gălățene. În două accidente care s-au produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la Vânători și Ciureștii Noi și-au pierdut viața trei tineri, cu vârste între 15 și 19 ani, iar alte patru persoane au ajuns la spital.

În primul accident, produs pe DN26, în apropiere de Vânători, un adolescent de 15 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Galați, Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, Crina Dragu, un tânăr de 20 ani aflat la volanul unei mașini nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed, iar autoturismul a derapat, a ieșit în decor și a lovit o buturugă de pe marginea șoselei.

În urma impactului, pasagerul din dreapta, un adolescent de 15 ani, a murit. Șoferul, dar și două fete de 15 și 17 ani, aflate pe bancheta din spate a mașinii, au fost transportați în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Galați.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

În cel de al doilea accident și-au pierdut viața doi tineri de 17 și 19 ani, iar un altul de 25 de ani a ajuns în comă la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod din zona localității Ciureștii Noi.

„În urma impactului, cei trei tineri au fost grav răniți și au fost transportați la Spitalul din Bârlad. Doi dintre aceștia au decedat. Este vorba despre doi tineri de 17 și 19 ani. Cel de-al treilea, de 25 ani, este în comă. Se fac cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, Crina Dragu.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

PresaGalați.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More