YouTube va închide canalele plătite

YouTube a anunțat închiderea canalelor plătite, lansate în anul 2013. Opțiunea care permite abonaților să plătească o taxă lunară pentru a accesa emisiunile individuale nu mai este populară printre utilizatori și se va închide în luna Decembrie.

În luna decembrie, producătorii de videoclipuri care își găzduiesc pe Youtube videoclipurile pe un canal cu abonament plătit vor avea opțiunea de a le ascunde sau de a le pune la dispoziție gratuit. Asta după ce, opțiunea nu s-a mai bucurat de succes.

„Niciodată nu au obținut popularitatea pe care au vrut-o. Este oarecum surprinzător când te uiți la ceea ce fac ceilalți giganți. Cu noul tip de conținut pe care îl așteaptă oamenii pe YouTube, modelul de sponsorizare are mai mult sens. Dar YouTube poate fi precaut. Vor avea și acordul celor de la Google asupra distribuției lor video și a sponsorizării”, a spus Joseph Evans, analist la Enders.

Închiderea nu afectează YouTube Red, serviciul de abonament al       site-ului, care oferă programe exclusive și elimină anunțurile de pe YouTube. În prezent, acesta este disponibil numai în Statele Unite.

Pentru a ajuta producătorii de filme să câștige bani, YouTube a declarat că își va deschide facilitatea de sponsorizare pentru mai mulți creatori de conținut. Această opțiune va permite spectatorilor să efectueze plăți lunare voluntare pentru vedetele favorite de pe YouTube, în schimbul unor avantaje, cum ar fi emojis personalizat.

Redactor: Lavinia Barbu

The post YouTube va închide canalele plătite appeared first on Litoral TV.

Litoral TV

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More