Zeci de turiști, BLOCAŢI în urma furtunii, în zona ghețarului de la Scărișoara

Zeci de turiști, BLOCAŢI în urma furtunii, în zona ghețarului de la Scărișoara

Zeci de turiști, BLOCAŢI în urma furtunii, în zona ghețarului de la Scărișoara
FOTO EXPLICATIE: Zeci de turiști, BLOCAŢI în urma furtunii, în zona ghețarului de la Scărișoara

Zeci de turiști sunt blocați în zona ghețarului de la Scărișoara, în Munții Apuseni, drumul de acces fiind blocat în urma furtunii care a doborât mai mulți copaci, informează reprezentanții ISU Alba.

Totodată, traficul pe două drumuri naționale din Alba, din zona Munților Apuseni, este blocat, duminică seara, din cauza copacilor căzuți pe carosabil, iar circulația rutieră este îngreunată pe altele din același motiv, vântul puternic avariind și acoperișurile mai multor blocuri din Alba Iulia.

Potrivit Poliției, pe DN1R, între Horea și Albac, și DN 75, între Gîrda și Arieșeni, traficul rutier este blocat din cauza copacilor căzuți pe carosabil.

Totodată, potrivit ISU Alba, circulația este îngreunată și pe alte drumuri, din cauza a aproape 50 de copaci căzuți pe carosabil.

Furtuna a afectat și cel puțin opt acoperișuri de bloc în Alba Iulia, scrie agerpres.ro. În cădere, acestea au avariat mai multe autoturisme, din fericire nefiind înregistrate victime, au mai precizat reprezentanții ISU Alba.

Ce să nu faci niciodată când fulgeră: Îţi poţi risca viaţa!

Publicat la Sun, 17 Sep 2017 17:41:49 +0000

ALBA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More